Välkommen till JSfoto!

Jag är en glad och aktiv tjej med ridning och foto som hobbys. Hästfoto ligger mig därför nära och det är något jag gärna skulle vilja syssla med lite mer aktivt. Jag har försökt med hemsida tidigare, men då det inte har lett någonstans la jag ner försöken.

Nu har jag dock börjat igen och hoppas att det kan hända lite bra grejer! Jag finns tillgänglig att boka som fotograf på tävlingar inom olika slag i stockholmsområdet. Håll utkik på Aktuelltsidan om vilka tävlingar jag kommer att besöka! Boka även gärna in privata shoots, priser står under Tjänster :)

I portfolion (även om den är lite underrepresenterad) och på min Deviantartsida, www.kladdkrita.deviantart.com, hittar du de bilder som jag har valt ut att visa vem jag är som fotograf!

Kika gärna och lämna kommentarer och meddelanden i gästboken :)

/Johanna på JSfoto

 


Vad fotar jag med?

Hus - Nikon D80 och Nikon D7000

Objektiv - Nikkor 18-70, Nikkor 55-200, Nikkor 70-300, Nikkor 50mm

 


Ni som väntar på bilder från årets terrängträningar på Ågesta Ridklubb, ni kommer tyvärr få vänta ytterligare lite till! Jag har för närvarande problem med internetuppkopplingen och därför kommer det att dröja ett tag till innan det kommer upp några bilder här. Men det kommer, så ut i solen och njut så länge! :D

 

Tycker du att min hemsida är bra?Besökare idag: 0
Denna månad: 0
Totalt: 2067